cegerteok-noveles-economsol 

KONTROLLING A CÉGFEJLESZTÉSBEN
- valós eredmények, elégedett referenciák -

 

 

 

KIDOLGOZOTT FOLYAMAT LÉPÉSEK
- 12 év szakmai tapasztalat alapján -

CÉGÉRTÉK SZÁMÍTÁS

Az üzlet fejlődésének a mérőszáma a cégérték. Ezért kell ezzel kezdeni, hogy tudjuk mi a kiindulási alap, és évente ismételni, mert így mérhető a fejlődés.

HOL TART MOST?

ÜZLETI LEHETŐSÉGEK FELTÁRÁSA

A cégérték számítás egyik fontos feladata, hogy meghatározza az értéknövelő, és értékcsökkentő tényezőket. Ezeket aztán az üzletfejlesztés során értékelni kell, majd az értéknövelő tételeket erősíteni, míg értelemszerűen az értékcsökkentő elemeket meg kell szüntetni.

HOVÁ LEHET ELÉRNI?

ÜZLETI TERVEZÉS

Üzleti terv nélkül a cég csak szerencsejáték. Egy profi cég ezt nem engedheti meg magának. Az értékes cég tudja miből volt, a nyeresége, és azt is, hogy miből lesz. Ehhez elengedhetetlen az üzleti terv.

MILYEN ÚTON?

MARKETING

Az értékesítés biztosítja a cég működéséhez szükséges pénzügyi hátteret, ezért az egyik legfontosabb küldetése az, hogy ez a lehető legjobban működjön. A marketing rendszer két feladatot lát el. Megismerteti a terméket, vagy szolgáltatást a leendő vevőkkel és támogatja az értékesítési folyamatokat. Fontos, hogy minden mérhető legyen a marketingben is és mérés alapján történjen a fejlesztés.

HOGYAN ÉRTÉKESÍT?

KONTROLLING

Az értékes cég mindig tervek alapján dolgozik. Ennek értékelésére kell a kontrolling, hogy tudjuk honnan jön a pénz, és azt is, hogy hova megy el. Az ECONOMSOL szakmai kontrolling rendszere garantálja Önnek, hogy a vállalkozás fejlődése megalapozott döntések alapján történik.

HOGYAN ELLENŐRIZZÜK?

  

 

 

 

INGYENESEN MEGMÉRJÜK

A német WOIMS GRUPPE elnyerhető pályázatával pontosan meghatározzuk a cége jelenlegi állapotát és a lehetséges fejlődési irányait.


 

 

 

 

 

 A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.